Login Retail
SHOESFASHIONLUXURY OUTLET SHOP BY SIZE FOUNDATION
HOME / CS WORLD / VIDEO / IK BEN COLETTE SOL

Ik ben Colette SolColette Sol shoes is een jong Nederlands label dat het ontwerpen en maken van trendy booties combineert met maatschappij ondersteunend ondernemen.

Elk paar schoenen wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van exclusief leer en is grotendeels handwerk. De schoenmakers van Colette Sol zijn de beste in hun vakgebied. De schoenen staan bekend om de zeer comfortabele pasvorm. Bovendien geven ze elke outfit een aparte twist.

Complimenten gegarandeerd!

Van elk verkocht paar gaat een groot deel van de opbrengst naar de Colette Sol Foundation. Vanuit deze stichting worden verschillende vrouwenprojecten ondersteund. Zo steunt Colette Sol o.a. de Nederlandse stichtingen CoMensha en Free a Girl en de Zwitserse stichting glowbalAct.

De oprichters en eigenaren van Colette Sol shoes zijn de Nederlandse zussen Colette en Miranda Sol.
WIL JE ALS EERSTE OP DE HOOGTE ZIJN VAN ONZE NIEUWE COLLECTIE?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collectie, mooie aanbiedingen en activiteiten van de Colette Sol Foundation? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief. We overspoelen je niet met mailings, je ontvangt hooguit eens per week een bericht van ons.Colette Sol Foundation supports victims of human trafficking