COLLECTIONSLUXURY OUTLET FOUNDATION CS WORLD CONTACT
HOME / CS WORLD / INFO / DE WERELD VAN COLETTE SOL

De wereld van Colette SolColette Sol: ‘’Voor mij moeten schoenen elegant en sexy zijn! Dit probeer ik te realiseren door bij het ontwerpen gebruik te maken van bijzondere materialen en speciale opvallende details. Daarnaast let ik op comfort en draagbaarheid zodat onze laarsjes en schoenen gemakkelijk bij al je outfits passen’’.

Colette Sol shoes is in 2010 opgericht door de zussen Colette en Miranda Sol met als doel vrouwenprojecten in de wereld te steunen. Designer Colette woonde jarenlang in Latijns-Amerika en Turkije. De kleurrijke en charmante stijl van de lokale vrouwen vormt nog steeds een inspiratiebron voor haar collecties. Colette Sol shoes is een Nederlands label met vrouwelijke, kleurrijke en comfortabele laarzen en schoenen. Deze worden op ambachtelijke, duurzame en verantwoorde wijze met de hand gemaakt en zijn te koop in Nederland, Zwitserland en Ierland. 

Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Colette Sol Foundation. Vanuit deze ANBI-gecertificeerde foundation steunen de zussen en hun team de strijd tegen vrouwenhandel en gedwongen prostitutie. Zij zijn sinds 2014 o.a. officieel donateur van de Nederlandse Stichting Free a Girl en de Zwitserse stichting glowbalact.
VOLG ONS OP FACEBOOK >
AANMELDEN NIEUWSBRIEF >
COLETTE SOL: CREATING GOOD SHOES TO HELP VICTIMS OF HUMAN TRAFFICKING